Mandal filmklubb
Logg inn:
E-post:
Passord:

Stor takk til:
Mandal kommune støtter Mandal filmklubb
Mandal kommune støtter Mandal filmklubb
Glass service støtter Mandal filmklubb
Mandal kommune støtter Mandal filmklubb
Lumabyte støtter Mandal filmklubb

Program for Mandal filmklubb
     
Søndag, 3. november 2019 Kl 18:00
Forestilling i kinoen
Les mer The good, the bad and the ugly
Filmen handler i korte trekk om tre revolvermenn på jakt etter 200 000 dollar som er gravd ned på en kirkegård. Tuco vet hvilken hvilken kirkegård det er, No Name vet navnet på graven, så de er på sett og vis stuck med hverandre. De havner i en fangeleir under oppsyn av Angel Eyes, som oppdager hemmeligheten og naturligvis selv vil ha tak i pengene.

Leones film er så ekstremt gjennomført estetisk sett at den tåler utallige gjensyn.

Les mer
 

     
Fredag, 22. november 2019 Kl 13:00
Matiné
Les mer Trollmannen fra Oz
Vemmelige Miss Gulch vil avlive Dorothys hund, Toto, fordi den gjentatte ganger har kommet seg inn i hagen hennes. Dorothy ønsker seg "somewhere over the rainbow", bort fra de voksnes urettferdige verden. Ønsket går i oppfyllelse i en drøm der hun og Toto blir tatt av en tornado og ført til det vakre eventyrlandet Oz. Dorothy lander på den onde heksen Øst, som dermed blir drept, og hun blir tatt imot som heltinne av lystige, dansende dverger. Som takk for hjelpen mottar hun et par magiske, rubinrøde sko av den gode heksen Nord. Den onde heksen Vest er ute etter skoene, og truer med å drepe Dorothy for å få tak i dem. Dorothy synes ikke det er noe morsomt i Oz lenger, og lengter tilbake til Kansas. Den eneste som kjenner veien dit er den mektige Trollmannen fra Oz. Dorothy og Toto begir seg derfor ut på "the Yellow Brick Road" som fører til Smaragdbyen hvor Trollmannen bor. Underveis får de følge av et fugleskremsel uten hjerne, en blikkmann uten hjerte, og en løve uten mot. Alle ønsker de seg det de mangler, og sammen drar de til Trollmannen for å få sine ønsker oppfylt. Men den onde heksen Vest følger etter dem på ferden.
Les mer
 

     
Søndag, 1. desember 2019 Kl 18:00
Forestilling i kinoen
Les mer Casablanca
Året er 1942, vi møter Rick (Bogart), en tilsynelatende kynisk amerikaner, som driver en nattklubb i Casablanca. Klubben er et nøytralt samlingssted for utlendinger av alle slag: krigsflyktninger såvel som representanter for den tyske krigsmakten (som har okkupert Frankrike, men bare indirekte har kontroll over de franske koloniene i Nord-Afrika). Til nattklubben kommer en kveld norske Ilsa Lund (Bergman) og hennes ektemann, motstandshelten Victor Laszlo. Ilsa og Rick har vært kjærester i Paris, men ble drevet hver til sitt av krigen. Nå må de på nytt vurdere sin kjærlighet…
Les mer
 

Observer, viktig informasjon:

Det er dessverre oppstått problemer med høstens program slik at dette utgår.

Vi jobber med å sette opp et nytt program for høsten og regner med å ha dette klart om ikke lenge.

Frem til denne artiklen er fjærnet, er det programmet som ligger ute feil, både når det gjelder filmer og kanskje også dato/klokkeslett.

 
Filmene vises på: